Gedetailleerde voegwerken bestelt u nu bij ons

Na de ruwbouw of renovaties aan uw woning volgen meestal de voegwerken. In Mechelen en omstreken belt u hiervoor naar afbraakwerken Jean Rugtier. Wij brengen het voegsel professioneel aan zodat uw gebouw meteen beschermd is tegen waterinsijpeling. Het voegsel geeft uw woning ook meteen een heel nieuwe uitstraling.

Kies uw kleur

Voor onze voegwerken gaan wij aan de slag met traditionele of kant-en-klare voegmortels. Met de traditionele voegmortel maken wij een eigen bereiding. Wij mengen de verschillende onderdelen tot één van de traditionele kleur die het beste bij uw gevels past. Met kant-en-klare voegsels zijn er nog meer kleureffecten mogelijk. Kies gerust de meest ideale kleur voor uw project.

Service

Na het kiezen van de voegmortel verzorgen wij de volledige werken. Afbraakwerken Jean Rugtier uit Mechelen zorgt hierbij voor de opbouw van de nodige stellingen en voor nauwkeurig uitgevoerde voegwerken. Wanneer u helemaal tevreden bent, regelen wij met onze werfopkuis dat alles wordt opgeruimd zodat u meteen een mooi zicht heeft op uw gevoegde gevels.

Contact

Ga voor vakmanschap wanneer er muren en gevels bij moeten worden gevoegd. Informeer daarom meteen bij ons voor een totale afwerking met ideaal passend voegsel.

We bellen u op!
Contact
Contacteer ons!015 70 92 73